Başkan Demirtaş, Her Mahalleye Bir Bilgi Evi Projesini İlçemizde Kurmak İstiyoruz
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan ve sokaklardan kurtarıp topluma kazandırmak için yapacağımız “Her Mahalleye Bir Bilgi Evi” projesini kısa zamanda ilkadım ilçemizin her mahallesi’nde kurmayı düşünüyoruz.

Bu proje ile çocuklarımızın ve gençlerimizin sporla sağlıklı gelişimini sürdürebilmesi ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı amaçlıyoruz” dedi.
“Geleceğimizi bilgiyle, sevgiyle yarınlara hazırlamak istiyoruz”
Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi sokaklardan ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştıracak alanında uzman eğitimli eğitimcilerin var olacağı, bilgi evlerine gelen gençlerimizin araştırma yapma, soru sorma, merak etme ve okuma isteklerinin yanı sıra eğitim eksiklikleri tamamlanacağı, kütüphanelerinde bilgi ve araştırma ihtiyaçlarının giderileceği, sosyal ve sportif aktivitelerle gelişimlerini güçlendirecek, özgüveni yüksek bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlayacak bu proje, çocuklar için hayata geçirilecek en büyük sosyal projelerden birisi olacak. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız, bilgiyle, sevgiyle, yarınlara hazırlanacak” diye konuştu.

Ufak Tefek Cinayetlerde Kadın Mı Öldü? Erkek Mi?
İmsak | 04:20 | ||
Güneş | 05:50 | ||
Öğle | 13:42 | ||
İkindi | 17:49 | ||
Akşam | 21:25 | ||
Yatsı | 22:45 |