Karapıçak: “Hesapları bozacağız.”
Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak ve seçim için İstanbul’da bulunan beraberindeki heyet seçim önceki son hafta sonunda yapılacak olan Büyük Samsun Buluşmalarına hazırlanıyor.

YSK’nın seçim yenileme kararı sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla mitili İstanbul’a atan Karapıçak ve beraberindeki heyet, hemşehri hareketi kapsamında Samsunlu hemşehrilerle bir araya gelmeye devam ediyor. Hemşehri hareketi ile ilgili olarak açıklama yapan Karapıçak “İstanbul’da yaşayan Samsunlu hemşehrilerimizin yoğun olarak ikamet ettiği ilçelerde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Beykoz’da Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği ve Anadolu Samsun Dernekler Federasyonu - SAMDEF Başkanlarımız, yönetim kurulu üyeleri ye dernek üyelerinin bir araya geldiği toplantıda bir araya geldik. Bu buluşmada Samsunlu hemşehrilere 23 Haziran seçimleri ile ilgili hitap etme fırsatı bulduk. Hemşehrilerin bizlere karşı olan samimiyeti ve gözlerindeki ışık bizleri mutlu etti ve gururlandırdı. Onlardan aldığımız güç ile çalışmalarımıza gece gündüz devam ediyoruz.” dedi. Terme ve Çarşambalı hemşehrilerin yoğun olduğu Beykoz buluşmaya Havzalı, Bafralı ve Kavaklı hemşehriler de katıldı.
Konuşmasının devamında İstanbul seçimlerine ilişkin olarak “’İstanbul giderse, Türkiye gider’ sloganını rehber edindim ve bu doğrultuda bu bilinçle çalışıyoruz. İstanbul’u yönetmek için bilgi ve deneyime ihtiyaç var. Birileri ilçelere talip olabilir ama İstanbul Büyükşehir öyle bir başkanlık değil.” dedi. İstanbul’da “aday çıkartmayacağız” diyen Genel Başkanımızdı. İstanbul’da olduğu gibi tüm Türkiye’de Milliyetçi Hareket Partisi asla aday pazarlığı yapmamıştır. 31 Mart seçimleri öncesinde bende benim yanımda İstanbul’da olan Başkan Yardımcım da belediye başkan adayıydı ama ittifaktan dolayı aday olamadık ama küsmedik, kızmadık, kırılmadık tam tersi Cumhur İttifakı bilinci ile tüm enerjimizi 31 Mart’ta Samsun’a şimdi de yorulmadan yılmadan İstanbul’a veriyoruz. Değerli hemşehrilerim küçük resme değil büyük resme bakın. Büyük resim Türkiye dir. Ağaçları sayarken ormanı kaçırmayın!. Herhangi bir nedenle kızıp, küsüp kendince bir mesaj vermek isteyenlerimiz kulağı çekerken kulağı koparmış. Bize düşen bunu telafi etmektir. Oy vermeyenler, ‘nasıl olsa seçimi alırız’ diyerek Büyükşehir seçimleri önemsemeyenler bu seçime yön verecek. Kızmak, küsmek, umursamamak yok. Biz seçimlerde mutlak bir başarıya inanıyoruz. Herkes eşini dostunu, akrabasını alacak sandığa götürecek oyu Cumhur İttifakına oy verdirecek. Bu seçimlerden hiçbir kişisel menfaatimiz yok. Kendi imkanlarımızla gece gündüz çalışıyoruz. Herkes telefonunun rehberini açacak ve seçim için arayacak. Yoksa bunun hesabını ne bu dünyada ne öbür dünyada veremezsiniz. Göreceksiniz 500 bin fark atacağız. Buradan söylemek istiyorum mazbatayı alana kadar buradayım. Mazbatayı almadan Samsun’a dönmek yok. Hesapları bozacağız.” dedi.

Ufak Tefek Cinayetlerde Kadın Mı Öldü? Erkek Mi?
İmsak | 04:20 | ||
Güneş | 05:50 | ||
Öğle | 13:42 | ||
İkindi | 17:49 | ||
Akşam | 21:25 | ||
Yatsı | 22:45 |