Samsun Cumhurbaşkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi Sorumlusu ve 28. Dönem CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Gülay Deveci, SKM'de düzenlenen toplantıda, 28 Mayıs'ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı Seçimi için daha kararlı biçimde çalışmaya devam ettiklerini vurguladı. Av. Deveci, "Daha fazla mücadele ederek, alnımızın akıyla seçimden zaferle çıkacağız" dedi.
İKTİDAR İLK KEZ KAYBETTİ
Kılıçdaroğlu Gönüllüleri, Türkiye Gönüllüleri, Oy ve Ötesi Samsun temsilcilerinin yanı sıra; farklı siyasi partilerin görevlilerinin de katıldığı toplantıda, toplumun tüm kesimleri ile bir araya gelmeye devam ettiklerini belirten Av. Deveci, "Toplumun büyük kesiminin değişim arzusu net bir biçimde önümüzde. Bu talebi, en kararlı biçimde sandığa yansıtmak zorundayız. Kendimize olan güvenimiz tam. Bu durum, daha büyük bir istek ve azimle çalışmalarımıza yansıyacak. İktidar ilk kez kaybetti, değişim isteyenler kazandı ve seçimi ikinci tura taşıdı. Şimdi, zafer için daha kararlıyız. Maç 0-0 ve maçın 90 dakikası için başlama düdüğü yeni çalındı. İnanıyoruz ve biliyoruz ki; bu seçimde Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu Çankaya Köşkü'ne uğurlayacağız" diye konuştu.
KARŞI BLOĞU İKNA ETMELİYİZ
"Öncelikle karşı bloğu ikna etmeliyiz" diyen Av. Deveci, "Arada kapanmayacak bir fark yok. 14 Mayıs'ta; 8 milyonun üzerinde oy kullanmayan seçmen, 1 milyonun üzerinde de geçersiz oy kullananlar var. Önceliğimiz, bu insanları ikna etmek olmalı. Sandıklara katılım sağlayalım ve çevremizi ikna edelim. Bunu da; sokakta, markette, çarşıda, pazarda güzel bir iletişimle sağlayalım. Kadro gücümüzle de bunu yapabileceğimizi biliyoruz. Yılgın değiliz, daha büyük bir istekle hazırlanıyoruz. Seçim gecesi de sandık güvenliğine daha da kararlı biçimde sahip çıkacağız" ifadelerine yer verdi.
ÖNÜMÜZDE İSTANBUL SEÇİMİ ÖRNEĞİ VAR
Av. Deveci, 2019'da İstanbul'da yenilenen seçimlerin iyi bir örnek olduğuna da değinerek, "O seçimde hep birlikte nasıl sandıklara sahip çıktıysak, bu seçimde de aynısını yapacağız. Bu kararlılıkla mücadele edersek; zafere yürürüz. İstanbul seçimlerindeki kararlılık da bize yol gösterecek. Hep birlikte fedakarlık yapıp, geleceğimize sahip çıkacağız. Yılgın değiliz, daha büyük bir istekle hazırlanıyoruz. Bunun için de taşın altına sadece elimizi değil, gövdemizi koyacağız" şeklinde konuştu.
Toplantıda ayrıca; Av. Deveci ve Türkiye Gönüllüleri Samsun Temsilcisi Savaş Alkan, sandık başında dikkat edilmesi gerekenlerle ilgili katılımcılara bilgi verdi.
Av. Gülay Deveci: Mücadelemizi zafere taşıyacağız
Samsun Cumhurbaşkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi Sorumlusu ve 28. Dönem CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Gülay Deveci, 28 Mayıs'ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı Seçimi için büyük bir heyecanla çalışmaya devam ettiklerini ifade ederek, "Geleceğimiz için daha fazla çalışacağız ve kararlılıkla mücadelemizi zafere taşıyacağız" dedi
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: