31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Ak Parti'den Samsun Buyuksehir Belediye başkanlığına aday adayı olan eski Havza Belediye Başkanı Av. Murat İkiz teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor.
Üç dönem Havza Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra siyasete bir dönem ara veren Murat İkiz, AK PARTİ Havza ve Vezirköprü ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Teşkilatların seçime hazır olduğunu görmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden İkiz;"Bugun Havza ve Vezirkopru teşkilatlarını ziyaret ettim. Teşkilâtlarımız ilçe yöneticilerimiz, kadın ve gençlik kollarımız her yönüyle seçime hazırlar. Bizleri muhabbetle karşılayan Havza ve Vezirköprülü kardeşlerime ve teşkilatımızın kıymetli mensuplarına şükranlarımı sunuyorum. Ben Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu kutlu davada verilecek her göreve hazır olduğumu, teşkilâtlarımızın bana nerde ihtiyaçları varsa orada olacağımı belirtmek isterim" dedi.
Murat İkiz: Partimin Vereceği Her Göreve Hazırım
Samsun Büyükşehir Belediyesi A. Adayı Murat İkiz, Ak Parti Havza ve Vezirköprü ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: