Samsun İş Kadınları Derneği (SAMİKAD), üyelerinin nabzını tuttuğu geniş kapsamlı memnuniyet anketi sonuçlarını açıkladı. Yapay zeka ile analiz edilen anket verilerine göre; Samsunlu iş kadınlarının yönetimden en büyük beklentisi ulusal ve uluslararası iş bağlantılarının geliştirilmesi oldu.
Öncelikli Gündem: Sınırları Aşan Ticaret
Samsun Yelken Kulübü’nde düzenlenen aylık iş yemeği toplantısında bir araya gelen SAMİKAD üyeleri, derneğin gelecek vizyonunu belirledi. Toplantının ana temasını oluşturan "Memnuniyet Anketi" sonuçları, Samsunlu iş kadınlarının rotayı küresel pazara kırdığını gösterdi. Üyeler, özellikle diğer illerle kurulan ticari köprülerin güçlendirilmesini ve yurt dışı iş ağlarının (networking) genişletilmesini talep etti.
Başkan Dereli: "Bu Vizyon Bizi Heyecanlandırıyor"
Anket sonuçlarını değerlendiren SAMİKAD Başkanı Şehnaz Dereli, üyelerin bu talebini stratejik planlarının en üst sırasına aldıklarını vurguladı. Dereli, şu ifadeleri kullandı:
"Üyelerimizin vizyonu bizleri heyecanlandırıyor. Anket sonuçlarında açıkça görüldüğü üzere, iş kadınlarımızın en büyük beklentisi sınırları aşmak. Samsunlu iş kadınlarımızın sadece yerelde değil, ulusal ve uluslararası arenada da ülkenin en güçlüleri haline gelmesi için tüm gücümüzle çalışacağız."
Şeffaflık ve %92'lik Rekor Memnuniyet
Dernek yönetiminin öz eleştiri ve gelişim amacıyla gerçekleştirdiği ankette çıkan güven tazeleyici sonuçlar dikkat çekti:
-
Genel Memnuniyet: Üyelerin %92'si dernek faaliyetlerinden memnun olduğunu belirtti.
-
Organizasyon Kalitesi: Toplantı ve konuk kalitesinde memnuniyet oranı %95'e ulaştı.
-
Ticari Ağ: Katılımcıların %70'i dernek içi ticari iletişimin ve iş birliği ağının güçlü olduğunu teyit etti.
Başkan Dereli, "Yanlış yaptığımız bir şeyi bilirsek onu düzeltebiliriz. Bu anket, birbirimizi kırmamak için söylenmeyenleri açık yüreklilikle duymak içindi. Bu yüksek takdire layık olmak için daha çok çalışacağız," dedi.
Akademik Bilgilendirme ve Yeni Üyeler
Toplantı, ekonomi ve stratejinin yanı sıra kişisel gelişime de odaklandı. Doç. Dr. Gürkan Genç, 'Uzun Ömür, Anti-Aging ve Sağlıklı Yaş Alma Süreçleri' üzerine bilgilendirici bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından Başkan Dereli tarafından Doç. Dr. Genç’e teşekkür belgesi takdim edildi.

Gecenin finalinde dernek bünyesine yeni katılan iş kadınlarına rozetleri takılırken, Mayıs ayı doğumlu üyeler için kesilen pasta ile "birlik ve beraberlik" mesajı pekiştirildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: